Erasmus+ στη Σουηδία

 

Το Δημοτικό Σχολείο Βέργας συμμετείχε στο επιμορφωτικό πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού που πραγματοποιήθηκε στο Linköping στη Σουηδία κατά το χρονικό διάστημα 13 έως και 19 Αυγούστου στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA1 με τίτλο ” Βιωματική Μάθηση και Καινοτόμες μορφές εκπαίδευσης”.

Πάροχος του σεμιναρίου ήταν ο Οργανισμός Outdoored s.r.o. Συγκεκριμένα 2 εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας ΠΕ 70 παρακολούθησαν την επιμόρφωση με θέμα Nature as a fantastic classroom for learning.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να εφοδιάσει τους εκπαιδευτικούς με γνώση, δεξιότητες, τεχνικές και ιδέες,  που θα χρησιμοποιήσουν στη διδασκαλία τους και που θα μοιραστούν με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, μαθητές και την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα,  με σκοπό να κατακτήσουν πιο ενδιαφέρουσα την παρεχόμενη γνώση καθώς και τον τρόπο μετάδοσής της.

Μέσω της επιμόρφωσης κατάφεραν να αποκτήσουν ευρύτερη κατανόηση καινοτόμων πρακτικών και μεθόδων των ευρωπαϊκών συστημάτων εκπαίδευσης ώστε να ενσωματώσουν κοινές αξίες εκπαίδευσης δίδοντας μια ευρωπαϊκή διάσταση στη διδασκαλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *